Jag

lupo4

Hej!

Jag hade redan en längre tid tänkt på vilket sätt jag vill fortsätta min kariär som professionell kock. Tio år i restaurangkök kändes redan tillräckligt.
På något sätt verkade det för mig att i restaurangen är jag bara en liten del av det stora hela, och att jag aldrig riktigt kan påverka hurdan upplevelse kunden får av min mat. Det är endast ca 25% av restaurangupplevelsen som grundar sig på maten. De återstående 75% beror helt på andra faktorer, t. ex. tjänsten och miljön.
Jag ville ha mer. Jag vill påverka människor mera genom min mat.
På hösten 2015 grundade jag Lupo Catering!

 

Namnet Lupo Catering kommer från min kärlek mot italiensk matkultur och min hemort Sibbo. I Sibbos vapen är det en varg, varg är Lupo på italienska.
Min tanke är inte att göra ett stort ansiktslöst cateringföretag. Jag vill göra god mat till människor och framför allt dela med mig mina egna historier och min matfilosofi.


Jag gör mat till fester av alla storlekar! Oberoende om det är en stor tillställning eller en liten familjemiddag, beställ mig på plats så får du utsökt god mat.

-Eemeli Liljeström