Jag har inte färdiga menyer, jag gör alltid en personlig produkt för varje kund.
På detta sätt får kunden alltid en produkt med hög kvalitet som passar situationen och säsongen och jag kan hålla mig motiverad.

Italienska köket är nära mitt hjärta så mat från den regionen gör jag med stor gledje. Jag har också en stark bakgrund inom de Finska köket så traditionell mat gör jag också gärna.

Jag har nog bekantat mig med smaker från fjärrländer också.

Du bestämmer själv beställer du bara mig på plats eller tar jag med mig servisen, servitörer, eller kanske en annan kock.

Området som jag jobbar på är egentligen obegränsat. Jag gör mat vart än jag behövs. Främst i Sibbo, Borgå och Helsingfors trakten. Mit kök befinner sig i Borgnäs.

 

Som exempel en tre rätters meny för tio personer:

60€/pers

 

Eller en lätt salladsbuffé för 30.

28€/pers

 

Prissättningen görs alltid enligt kundens behov.

img_20160717_213152
img_20160906_183210
image