Valmiita menuita minulla ei ole, vaan teen aina asiakkaalle personoidun tuotteen.

Tällä tavalla asiakas saa aina, oikeasti tilanteeseen ja vuodenaikaan sopivan tuotteen ja minä saan pidettyäni itseni motivoituneena.

 

Italialainen keittiö on lähellä sydäntäni, joten siltä suunnalta tulevat herkut ovat minulle mieluisia tehdä. Minulla on myös taustalla vahva perinnetietoisuus, joten suomalainen ruoka taittuu myös loistavasti. Onpa tullut kokeiltua makuja kauempaakin maailmalta.

 

 

Saat itse päättää tilaatko paikalle vain minut, vai tuonko mukanani astiat, tarjoilijan vai kenties toisen kokin.

 

Toimialueeni on käytännössä rajaton. Teen ruokaa siellä missä minua tarvitaan. Lähinnä Sipoon, Porvoon ja Helsingin alueella. Keittiöni on Pornaisissa.

 

 

Esimerkkinä kolmen ruokalajin illallinen kymmenelle hengelle:

75€/hlö

 

Tai kevyt, salaattipainotteinen buffet 30:lle

28€/hlö

 

Hinnoittelu tapahtuu aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

img_20160717_213152
img_20160906_183210
image