Minä

lupo4

Moikka!

Olin jo jonkin aikaa miettinyt millä tapaa haluaisin jatkaa uraani amattikokkina. Kymmenen vuotta ravintoloiden keittiöissä tuntui jo riittävältä.

Jotenkin minusta tuntui että ravintolassa olen vain osa suurta kokonaisuutta, enkä koskaan pääse päättämään minkälaisen kokemuksen asiakas saa tekemästäni ruuasta. On kuitenkin totta että vain noin 25% ravintola-asiakkaan kokemuksesta perustuu ruokaan. Loput 75% riippuu täysin muista asiosta, esim. palvelusta ja miljööstä.

Halusin enemmän. Haluan vaikuttaa ruuan kautta ihmisiin enemmän.

Perustin syksyllä 2015 Lupo Cateringin!

 

Lupo Catering nimi syntyi kuin itsestään. Rakkaus italialaiseen ruokakulttuuriin ja kotipaikkakuntaani Sipooseen johti minua. Sipoon vaakunassa on susi, susi on italiaksi Lupo.

Tarkoitukseni ei ole tehdä kasvotonta, suurta pitopalveluyritystä. Haluan tarjota ihmisille aidosti hyvää ruokaa ja ennenkaikkea jakaa omia tarinoitani ja ruokafilosofiaani.

 

Teen ruokaa kaikenkokoisiin juhliin! Oli sitten kyseessä suuret sukujuhlat tai edustusillallinen, niin kutsuessa minut paikalle saat varmasti hyvää evästä.

 

-Eemeli Liljeström